Przyjęcia organizowane przez restaurację - cennik 2024
Przedstawiamy Państwu ofertę na rok 2024
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie. Każda kolejna godzina płatna 150 zł (od godziny 22:00 - 200 zł).
Opłata za salę oraz obsługe podczas przyjęcia nocnego: 17:00-2:00 - 1000 zł
Pakiet 110 zł/ osoba
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół
Krem z pomidorów z mozzarellą
Zupa cebulowa z grzankami
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Mozliwość dokupienia ciasta na bufet kawowy - 8 zł/porcja
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł. Od godziny 22:00-200 zł
Pakiet 130 zł/ osoba
Przystawka
Bruschetta
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarellą
Zupa cebulowa z grzankami
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Napój do obiadu:
Woda z cytryną (serwowana w ilościach 350ml na osobę)
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Mozliwość dokupienia ciasta na bufet kawowy - 8 zł/porcja
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł. Od godziny 22:00-200 zł
Pakiet 150 zł/ osoba
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarella
Krem z pieczonej dynii
Zupa cebulowa z grzankami
Żurek
Zupa gulaszowa
II ciepłe danie – wszystkie pozycje podane na paterach
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Napój do obiadu:
Soki jabłko/pomarańcz (serwowane w ilościach 350ml na osobę)
Deser lub ciasto:
Propozycja deserów (do wyboru jedna z propozycji):
Panna Cotta
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą smietaną
Ciasto - 2/3 rodzaje podane na bufecie kawowym
Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka z karmelizowaną watróbką
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Warzywa grillowane
Bakłażan zapiekany z szynka, mozzarella i pomidorem
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy:
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Mozliwość dokupienia ciasta na bufet kawowy - 8 zł/porcja
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł. Od godziny 22:00-200 zł
Pakiet 170 zł/osoba
I ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Rosół
Krem z ziemiaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarella
Krem z pieczonej dynii
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek
Zupa gulaszowa
II ciepłe danie – wszystkie pozycje podane na paterach
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Karkówka w sosie własnym
Dodatki (jedna z propozycji)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Kluseczki gnocchi
Surówki (jedna z propozycji)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Napój do obiadu:
Soki jabłko/pomarańcz + woda z cytryną (serwowane w ilościach po 350ml na osobę)
Deser lub ciasto do wyboru
Propozycja deserów (do wyboru jedna z propozycji):
Panna Cotta
Lody śmietankowo-truskawkowe z gorącymi owocami i bitą smietaną
Ciasto - 2/3 rodzaje podane na bufecie kawowym
III danie ciepłe (jedna z propozycji podana w ceramicznych podgrzewaczach)
Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście
Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z karmelizowaną watróbką
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Warzywa grillowane
Bakłażan zapiekany z szynką, pomidorem i mozzarellą
Deska mięs pieczystych:
schab nadziewany morelą, pieczona karkówka w ziołach, pieczony boczek z czosnkiem
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 150 zł. Od godziny 22:00-200 zł
W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji: 724 667 041, staravenezia@gmail.com
Warunkiem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki oraz podpisanie umowy.