Przyjęcia organizowane przez restaurację - cennik 2025

Przedstawiamy Państwu ofertę na rok 2025

Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny.

Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie. Każda kolejna godzina płatna 200 zł (od godziny 22:00 - 300 zł, maksymalny czas trwania przyjęcia do 2:00).

Opłata za salę oraz obsługę podczas przyjęcia nocnego: 17:00-2:00 - 1000 zł

 

Pakiet 130 zł/ osoba

I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Rosół
Krem z pomidorów z mozzarellą
Zupa cebulowa z grzankami

II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)

Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem

Surówki (jedna z propozycji do wyboru)

Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre

Napój do obiadu:

Soki i woda  (350ml na osobę)

Bufet kawowy:

Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier

Mozliwość dokupienia ciasta  - 8 zł/porcja

Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna rozpoczęta godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł

 

 

Pakiet 150 zł/ osoba

Przystawka

Bakłażan zapiekany z szynką i mozzarellą

I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Rosół
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarellą
Zupa cebulowa z grzankami

II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)

Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem

Napój do obiadu:

Soki i woda (350ml na osobę)

Surówki (jedna z propozycji do wyboru)

Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre

Bufet kawowy

Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier

Mozliwość dokupienia ciasta - 8 zł/porcja

Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł



Pakiet 170 zł/ osoba

I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)

Rosół
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarella
Krem z pieczonej dynii
Zupa cebulowa z grzankami
Żurek
Zupa gulaszowa

II ciepłe danie – wszystkie pozycje podane na paterach

Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce

Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)

Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami

Surówki (jedna z propozycji do wyboru)

Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami

Napój do obiadu:

Soki i woda( 350ml na osobę)

Przekąski na zimno podane na półmiskach:

Sałatka z grillowanym kurczakiem, bekonem i sosem czosnkowym
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Panzerotti-włoskie pierożki z kurczakiem i serem
Roladki z szynki z serkiem chrzanowym
Pieczywo własnego wypieku

Bufet kawowy:

Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier

 

Ciasto - 1 porcja na osobę, podane na bufecie kawowym 

Mozliwość dokupienia ciasta - 8 zł/porcja

Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł

 

Pakiet 190 zł/osoba

I ciepłe danie – (jedna z propozycji)

Rosół
Krem z ziemiaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarella
Krem z pieczonej dynii
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek
Zupa gulaszowa

II ciepłe danie – wszystkie pozycje podane na paterach

Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Karkówka w sosie własnym

 Dodatki (jedna z propozycji)

Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Kluseczki gnocchi

Surówki (jedna z propozycji)

Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami

Napój do obiadu:

Soki jabłko/pomarańcz  + woda z cytryną (serwowane w ilościach po 350ml na osobę)

III danie ciepłe (jedna z propozycji podana w ceramicznych podgrzewaczach)

Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście

Przekąski na zimno podane na półmiskach

Sałatka z grillowanym kurczakiem, bekonem i sosem czosnkowym
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Panzerotti-włoskie pierożki z kurczakiem i serem
Roladki z szynki z serkiem chrzanowym
Deska mięs pieczystych i serów
Pieczywo własnego wypieku

Bufet kawowy

Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier

 

Ciasto - 1 porcja na osobę, podane na bufecie kawowym 

Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny

Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna rozpoczeta godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł


W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji: 724 667 041, staravenezia@gmail.com
Warunkiem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki oraz podpisanie umowy.