Przyjęcia organizowane przez restaurację - cennik 2025
Przedstawiamy Państwu ofertę na rok 2025
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny.
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie. Każda kolejna godzina płatna 200 zł (od godziny 22:00 - 300 zł, maksymalny czas trwania przyjęcia do 2:00).
Opłata za salę oraz obsługę podczas przyjęcia nocnego: 17:00-2:00 - 1000 zł
Pakiet 130 zł/ osoba
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół
Krem z pomidorów z mozzarellą
Zupa cebulowa z grzankami
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Napój do obiadu:
Soki i woda (350ml na osobę)
Bufet kawowy:
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Mozliwość dokupienia ciasta - 8 zł/porcja
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna rozpoczęta godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł
Pakiet 150 zł/ osoba
Przystawka
Bakłażan zapiekany z szynką i mozzarellą
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarellą
Zupa cebulowa z grzankami
II ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Filet z piersi kurczaka panierowany
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Pieczeń z karkówki z pieca w sosie własnym
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Napój do obiadu:
Soki i woda (350ml na osobę)
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Mozliwość dokupienia ciasta - 8 zł/porcja
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu-obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł
Pakiet 170 zł/ osoba
I ciepłe danie (jedna z propozycji do wyboru)
Rosół
Krem z ziemniaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarella
Krem z pieczonej dynii
Zupa cebulowa z grzankami
Żurek
Zupa gulaszowa
II ciepłe danie – wszystkie pozycje podane na paterach
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Tradycyjny kotlet schabowy w panierce
Dodatki (jedna z propozycji do wyboru)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Ryż zasmażany z warzywami
Surówki (jedna z propozycji do wyboru)
Bukiet surówek (z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Napój do obiadu:
Soki i woda( 350ml na osobę)
Przekąski na zimno podane na półmiskach:
Sałatka z grillowanym kurczakiem, bekonem i sosem czosnkowym
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Panzerotti-włoskie pierożki z kurczakiem i serem
Roladki z szynki z serkiem chrzanowym
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy:
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Ciasto - 1 porcja na osobę, podane na bufecie kawowym
Mozliwość dokupienia ciasta - 8 zł/porcja
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł
Pakiet 190 zł/osoba
I ciepłe danie – (jedna z propozycji)
Rosół
Krem z ziemiaków i pora z wędzonym twarogiem
Krem z cukinii i brokuła
Krem z pomidorów z mozzarella
Krem z pieczonej dynii
Francuska zupa cebulowa z grzankami
Żurek
Zupa gulaszowa
II ciepłe danie – wszystkie pozycje podane na paterach
Filet z piersi kurczaka zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym
Karkówka w sosie własnym
Dodatki (jedna z propozycji)
Pieczone ziemniaki w mundurkach z ziołami
Gotowane ziemniaki z masłem i koperkiem
Kluseczki gnocchi
Surówki (jedna z propozycji)
Bukiet surówek (surówka z marchewki, z białej kapusty, buraczki tarte na zimno)
Mieszanka sałat i warzyw z sosem vinegre
Fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i pomidorami
Napój do obiadu:
Soki jabłko/pomarańcz + woda z cytryną (serwowane w ilościach po 350ml na osobę)
III danie ciepłe (jedna z propozycji podana w ceramicznych podgrzewaczach)
Bigos staropolski
Udko z kurczaka pieczone z warzywami
Żeberka z pieca duszone w kapuście
Przekąski na zimno podane na półmiskach
Sałatka z grillowanym kurczakiem, bekonem i sosem czosnkowym
Sałatka Grecka podana z sosem vinegre
Caprese
Panzerotti-włoskie pierożki z kurczakiem i serem
Roladki z szynki z serkiem chrzanowym
Deska mięs pieczystych i serów
Pieczywo własnego wypieku
Bufet kawowy
Kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
Ciasto - 1 porcja na osobę, podane na bufecie kawowym
Obsługa oraz dekoracja stołów w cenie pakietu - obrusy, serwetki, tiul ozdobny
Sala do dyspozycji gości 3 godziny bezpłatnie, każda kolejna rozpoczeta godzina płatna 200 zł. Od godziny 22:00-300 zł
W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji: 724 667 041, staravenezia@gmail.com
Warunkiem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki oraz podpisanie umowy.